Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon is er voor leden die meldingen hebben over ongewenst gedrag zoals agressie en geweld, seksuele intimidatie of ongewenste intimiteiten, pesten en discriminatie. Verder kan je terecht bij de vertrouwenspersoon wanneer je niet goed weet bij wie je terecht moet met problematiek, een conflict, een klacht of hiermee liever niet naar het bestuur wil of durft te stappen.

Iets in vertrouwen bespreken? Contacteer Mette via vertrouwen.mette@aegee-utrecht.nl of Thomas via vertrouwen.thomas@aegee-utrecht.nl

 

Mette

Mijn naam is Mette Pennings en ik ben 22 jaar. Ik zit momenteel in het derde jaar van mijn opleiding Beeldende Therapie aan de Hogeschool Utrecht. In 2021 ben ik lid geworden bij AEGEE-Utrecht en sindsdien ben ik actief bij Sfeerbeheer aka de BorrelCie. Ik ben op borrels dus zowel voor als achter de bar te vinden. Daarnaast zit ik bij de ExchangeCie en ben ik sinds dit jaar vertrouwenspersoon bij onze vereniging.

Thomas

Thomas Ganpat is de naam. Ik ben in april 2023 afgestudeerd voor de opleiding ecologische pedagogiek. Sinds november 2023 werk ik bij een middelbare school als leerlingbegeleider. Ik zit inmiddels een jaar bij AEGEE en wil dit jaar mijn bijdrage aan de vereniging leveren als vertrouwenspersoon. Vanwege mijn werk kan ik niet meer tot laat bij borrels blijven maar ik ben er regelmatig tot een uurtje of 12 te vinden.