Grenzeloos reizen

Bedenk een studentenstad in Europa en er is een AEGEE-local gevestigd. Elke week zijn er fantastische reizen en events met studenten vanuit heel Europa. Maak nieuwe vrienden; zij laten je zien wat verborgen blijft voor toeristen. Leer van elkaars cultuur en feest tot in de late uurtjes. Alles blijft betaalbaar voor de op arme student. Waar wil jij heen? Wat wil jij doen? Met AEGEE kun je alle kanten op!

Waar wil jij heen?

Er zit een AEGEE afdeling is bijna elke studentenstad in Europa. Wil je naar Kopenhagen? Naar Rome? Naar Barcelona? Bij AEGEE-Utrecht zit je zo 6 of 7 keer per jaar in het buitenland. Soms zijn dit reisjes met alleen AEGEE-Utrecht, maar soms ook samen met AEGEE'ers uit heel Europa. Die reisjes zijn compleet verzorgd, goedkoop en uniek. Nergens anders dan met AEGEE zie je de echte verborgen pareltjes van Europa.

Ontmoet mensen uit heel Europa!

De mensen die je ontmoet op reis leer je binnen korte tijd heel goed kennen. Samen avonturen beleven zorgt voor een stevige band. Van andere culturen kun je veel leren. Je vooroordelen vallen weg en je hoort de echte verhalen van de andere kant van het continent. Misschien maak jij straks wel vrienden voor het leven door heel Europa. Misschien ontmoet je zelfs wel je ware liefde? Hoe dan ook, je komt terug met de beste verhalen!

Wat ga jij doen?

Van alle events die georganiseerd worden is er altijd wel een met een thema voor jou. Wil je sporten, dan kun je in de zomer tien dagen lang jezelf tot het uiterste drijven in Turkije. Of wil je iets goed doen voor de wereld? Ga dan een week discussiëren over mensenrechten in Praag en bepaal het geluid dat AEGEE laat horen in Brussel. AEGEE organiseert grote projecten waarmee we werken aan de toekomst van Europa. Bijvoorbeeld om mensen te informeren over de Europese verkiezingen of om aandacht te vragen voor actuele kwesties. Hier kun jij aan meewerken in een internationaal team.