De mooiste studententijd in Utrecht

Borrel, diner, filmavond, gala en vele reizen. AEGEE-Utrecht organiseert diverse activiteiten waardoor er voor iedereen altijd wel wat de beleven is. AEGEE-Utrecht bestaat uit een groep van meer dan 350 diverse studenten. Wij hebben geen ontgroening en iedere student is welkom! Kom eens langs op de borrel en beleef wat AEGEE-Utrecht voor jou is. Gegarandeerd een mooie avond, of je nou lid wordt of niet.

Borrelen

De echte AEGEE'er is nieuwsgierig, enthousiast, open, actief: een echte reiziger. Maar, als we thuis zijn in Utrecht, ons stadsie, komen we bij elkaar om samen te drinken, te dansen en avonturen uit te wisselen. Elke woensdagavond komt heel AEGEE-Utrecht samen om tot in de late uurtjes te borrelen, vaak met een thema. Voor wie nieuw is in Utrecht de perfecte kans om nieuwe mensen te leren kennen, voor de leden de kans om bij te praten met hun vrienden, het is altijd een enorm gezellige avond. Je bent het hele jaar welkom om langs te komen op onze borrels vanaf 21.00, ook als je nog geen lid bent (Back & Fourth, Loeff Berchmakerstraat 4). Daarnaast gaan we ook graag op bezoek bij de andere locals om daar te borrelen! Stuur dus vooral een mailtje naar info@aegee-utrecht.nl om zeker te weten of de borrel bij Back & Fourth is :)

Eindeloze mogelijkheden

Iedereen vindt zijn eigen plekje binnen AEGEE. Tijdens het introkamp vormen er families van eerstejaars met mentoren en vanaf dan bepaal je zelf waar je zin in hebt. Wil je in een commissie, club of werkgroep of heb je een goed idee en richt je zelf iets op? Misschien word je wel gevraagd door een van onze disputen? Je kunt het allemaal tegelijk doen, of niet. Waar je ook zin in hebt, AEGEE-Utrecht biedt iedereen de kans om zichzelf te zijn en uit de vereniging te halen wat je zelf wil. Omdat je studie soms veel tijd van je vraagt, of soms juist niet, kun je zelf bepalen hoe je actief je wilt worden.

Actief bezig

De mogelijkheden van AEGEE zijn eindeloos, ook in Utrecht. Elke week zijn er wel een paar dingen waar je aan mee kan doen als je tijd en zin hebt. Een lezing of een kroegentocht, cultureel of sportief. De leden van AEGEE organiseren voor elkaar de meest bijzondere dingen, maar altijd met de AEGEE gezelligheid. Als je wilt trek je elke dag op met AEGEE, of alleen af en toe als je even genoeg hebt van het studeren. Je hoeft je in ieder geval nooit meer te vervelen in Utrecht.