Bouwen aan je toekomst

Leer samenwerken, organiseren en leidinggeven in een dynamisch, internationaal team. In een wereld die steeds internationaler wordt, is die ervaring onmisbaar. Het staat ook nog eens goed op je CV; het internationale event dat je organiseert of je bijdrage aan grote Europese projecten. Daag jezelf uit! Liever klein beginnen? AEGEE-Utrecht heeft ook veel commissies op lokaal niveau waar je veel van kunt leren! Je persoonlijke groei is minstens net zo belangrijk als je studieboeken.

Leren van elkaar in Utrecht

Bij AEGEE-Utrecht kun je van alles leren. Samenwerken, begrotingen maken, vergaderingen leiden, een draaiboek opstellen, overleggen met sponsoren en het bedenken van originele activiteiten. Binnen AEGEE-Utrecht zitten alle jaarlagen bij elkaar in de commissie, zo kun je gemakkelijk van elkaar en leren en leer je op een leuke manier elkaar kennen!

Leren van elkaar in Europa

Op Europees niveau is er een gigantische organisatorische structuur waarin je actief kunt worden. Zo zijn er Commissions, Committees, Europese projecten en Working Groups, die altijd op zoek zijn naar gepassioneerde mensen die een bijdrage willen leveren.

Cultural Exchange

Een van de belangrijkste doelstelling bij AEGEE is Cultural Exchange. Dit begrip lijkt abstract, maar hoe meer Europese vrienden je maakt, hoe meer je merkt dat je vooroordelen verdwijnen en begrip en waardering voor anderen groeien. Een hele waardevolle ervaring dus!