Disputen

Wil je nog meer uit AEGEE halen? Dan is een dispuut misschien iets voor jou! Een dispuut is een besloten vriendengroep bestaande uit meerdere jaarlagen; om je aan te sluiten moet je uitgenodigd worden. Disputen hebben een eigen bestuur en organiseren eigen activiteiten, maar soms ook activiteiten voor AEGEE-Utrecht! Hieronder vind je de disputen.

Gusto

Bij de meiden van damesdispuut Gusto is het altijd zomer en altijd feest. Wij zijn namelijk een vriendinnengroep met een warm Spaans tintje. Al onze meiden zijn ongelofelijk verschillend en deze diversiteit brengt ons elke keer weer avontuur, gekkigheid en plezier. Meer lezen?

A.U.R.U.M.

Herendispuut A.U.R.U.M. staat voor alles wat het leven een goudgele glans geeft. Wij heffen gezamenlijk het glas, opdat de wijsheid op de bodem ons op haar beurt verheffen zal. Gambrinus fluistert, als je maar luistert. "Waar het bier koud is, is de mens warm." Verder dan dat zijn we nog niet. Meer lezen?

Hespera

APPEL APPEL APPEL, GEIT GEIT, BIER! Als je die kreet hoort, weet je dat Hespera in de buurt is. Ons doel is om actief bij te dragen aan AEGEE-Utrecht, door bijvoorbeeld samen op reis te gaan of op de soos heel hard Wonderwall te zingen. We zijn een leuke en gezellige vriendengroep die samen grenzen verleggen in Europa én Utrecht. Meer lezen?

Pangea

Dispuut Pangea kent één enkel doel: Concordia, saamhorigheid!

Voor Pangea is niks te gek. We gaan als een stel halvezolen los op de borrel, gaan altijd voor escalatie en genieten ook weleens van een rustig filmavondje.

Oja, onze spirit animal is een Vlamingo! Meer lezen?