Clubs

Wil je nog meer uit AEGEE halen? Dan is een club misschien iets voor jou! Clubs zijn wat losser dan disputen, het zijn vriendengroepen of enthousiastelingen die binnen AEGEE gewoon iets leuks willen doen. Hieronder vind je de clubs!

Honorair Bestuursleden Club (HBC)

Waarom zou je bestuur van AEGEE-Utrecht worden? Omdat je AEGEE leuk vindt? Erin gelooft? Nee joh, stiekem wilde je gewoon altijd al deel uitmaken van deze roemruchte club: de Honorairs bestuursleden!

QuizQlub

Iedere maand lokt de QuizQlub AEGEE’s bierdrinkende betweters naar de Back and Fourth om met elkaar de strijd aan te gaan voor prijzen en eeuwige roem. Wat is het meest uitgeleende boek in de bibliotheek van Guantanamo Bay? Wat waren diamanten volgens de oude Grieken? Wat is internationaal de meest bekeken tv-serie aller tijden, met kijkers in 142 landen? Zomaar een paar voorbeeldvragen om erachter te komen of meedoen met de pubquiz wat voor jou is. Durf je het aan?

Rollercoaster Reviewers

Een attractie voor attracties, daar begon het allemaal mee en dit zal ook altijd de basis zijn voor deze club! We zijn een club bestaande uit Elke, Danee, Jeroen en Paco die met veel enthousiasme alle achtbanen in willen en Niem die (met plezier) overal in mee wordt gesleurd ondanks zijn angst. Twee uur wachten voor een ritje van anderhalve minuut doen wij ook zonder moeite, want het gezelschap van onze clubgenoten sleept ons er makkelijk doorheen. Wij genieten grenzeloos van pretparken, zowel letterlijk als figuurlijk. Natuurlijk kunnen wij geen genoeg krijgen van de Nederlandse pretparken, maar die ó zo mooie verhalen over pretparken ver over de Nederlandse grenzen doen ons hart ernaar smachten! Elk pretpark is een nieuw avontuur en een nieuwe review. Wanneer er een nieuwe achtbaan wordt gebouwd in een al ontdekt park, zullen wij er niet twee keer over nadenken om op pad te gaan om deze nieuwe pretbrengers uit te testen. Ben jij klaar voor deze ongetemde rit?

187 GOT Talent

Hallootjes! Wij zijn de club 187 Got Talent. Ieder jaar organiseren wij een denderende talentenshow met acts waar zelfs Harry Houdini onder de indruk van zou zijn. Ons motto is dan ook “Het podium doen beven met 187!” Wij hebben elkaar ontmoet bij de Utrechtse Introductie Tijd van 2022, toen we bij elkaar werden geplaatst als UIT-groepje met het groepsnummer 187. Al snel konden wij het uitstekend vinden en is de meerderheid bij AEGEE-Utrecht gegaan. Sindsdien zijn wij een hechte vriendengroep geworden met een onlesbare dorst voor onontdekt talent. Laat vooral van je weten als je ooit mee wilt doen met de volgende talentenshow, we kunnen niet wachten om te zien wat jij te bieden hebt!

ABC (AEGEE Boeken Club)

Hoi! De AEGEE Boekenclub is terug van weggeweest! Dit jaar gaan we hopelijk weer veel boeken lezen en lekker borrelen. Het doel is om ongeveer drie keer per schooljaar een Europees boek te lezen. Dit kan van alles zijn, van literatuur tot fantasy. Ook zijn er plannen voor een boekenwissel voor heel AEGEE! De club is open voor iedereen die van lezen houdt, of meer wil lezen :)
 

FC AEGEE-Utrecht

Het begon allemaal met een kleine groep vrienden binnen AEGEE-Utrecht die een passie voor de grootste sport ter wereld hadden, namelijk voetbal! Tijdens borrels waren er mooie discussies over de sport en de groep ging ook regelmatig naar wedstrijden toe. Tijdens een mooie borrel op woensdag 14 september 2023 is er besloten om de passie voor het voetbal te delen met de vereniging door officieel een club op te richten. Als club gaan we gezamenlijk naar wedstrijden toe en organiseren wij watch parties voor onze leden (teamgenoten). Ook organiseren wij voetbal gerelateerde activiteiten voor de vereniging. De club staat open voor iedereen die een passie deelt voor de mooie globale prachtsport genaamd voetbal.

Wijnclub