Alumni vereniging van AEGEE-Utrecht

Je hebt een mooie studententijd achter de rug. Misschien ben je net aan het werkende leven begonnen of ben je in de laatste fase van je studie én lidmaatschap. Misschien ben je al jaren aan het werk en heb je jouw lidmaatschap lang geleden al beëindigd. Hoe dan ook, jouw studententijd is mede mogelijk gemaakt door jouw lidmaatschap bij AEGEE-Utrecht. Je draagt de vereniging een warm hart toe, zou graag op de hoogte willen blijven en je zou graag de mogelijkheid hebben je (oude) AEGEE-vrienden nog eens te zien. 

Klinkt dat als iets voor jou? Meld je dan aan voor de Alumnivereniging van AEGEE-Utrecht!

De Alumnivereniging

AEGEE-Utrecht heeft een alumnivereniging met een eigen Alumnibestuur, de vereniging bestaat uit bijna 100 leden. Het opzetten van een alumnivereniging is een meerjarig proces geweest. Door de jaren heen zijn er verschillende momenten geweest waarop het idee van een alumnivereniging is geopperd. Door de initiatieven én de inzet van verschillende (oud) AEGEE-besturen en (oud) Alumnibesturen heeft de vereniging de vorm die zij nu heeft. Sinds 2019 worden er consistent activiteiten georganiseerd en dat willen we graag voortzetten. Het streven is om momenten te creëren waarbij ieders ‘goeie ouwe’ AEGEE-tijd weer even herbeleefd kan worden.   

Wat houdt het alumnilidmaatschap in?

Wij organiseren jaarlijks drie activiteiten, waarvan tenminste één een ouderwets gezellige borrel is. We sturen je jaarlijks circa vier keer een nieuwsbrief met updates over AEGEE-Utrecht en de komende activiteiten. Dit alles voor 25 euro per jaar -  al mag je altijd meer geven om AEGEE-Utrecht extra te steunen. In het eerste jaar kun je ook kiezen voor een jaar lang gratis lidmaatschap.

Tijdens je inschrijving kun je ervoor kiezen om de Grenzeloos te ontvangen. En vragen we je ook om aan te geven of je het leuk vindt om (vrijblijvend) benaderd te worden als spreker op congressen en/of evenementen van AEGEE.

Enthousiast geworden? Schrijf je in via dit inschrijfformulier.  

Het alumnibestuur

Het Alumnibestuur is een groep van oud-AEGEE’ers die zich bezighoudt met het organiseren van alumni-activiteiten, het samenstellen van de nieuwsbrief en de promotie van activiteiten. Dit jaar bestaat het Alumnibestuur uit: Bernadette Dekkers, Casper Halffman, Karin Smokers, Laurien van Kaam, Sien Rongen en Maud Esveld. 

Inschrijven, contact en meer

Alumnus worden? Schrijf je in via dit inschrijfformulier.  

Heb je suggesties, ideeën of vragen voor het Alumnibestuur? Je kunt hen contacten via alumni@aegee-utrecht.nl. 

Heb je vragen over betaling, lidmaatschap of een adreswijzigingen? Neem dan contact op met het AEGEE-Utrecht bestuur via info@aegee-utrecht.nl

Let op: Als je je aanmeldt als alumnus word je niet automatisch uitgeschreven voor AEGEE-Utrecht. Uitschrijven kan via info@aegee-utrecht.nl. Omgekeerd geldt ook op het moment dat je je uitschrijft voor AEGEE-Utrecht ben je niet automatisch alumnus. Wel krijg je een bevestigingsmail met daarin een link naar het inschrijfformulier om alumnus te worden.