Activiteiten Utrecht

Heimweek: Karaokeavond in Duke of Tokyo

Keeltjes gesmeerd? Biertje in de hand? Favoriete nummer over de speakers? Check!

 

Als knallende afsluiting van de Heimweek gaan wij ons waden in de magische wereld van de karaoke. Ben jij die valse kraai die over iedereen heen zingt? Of probeer jij altijd indruk te maken door de noten precies goed te zingen? Vraag jij altijd die eeuwige ABBA nummers aan, of kies je altijd iets dat niemand kent? Alles kan en mag bij deze karaoke-avond!

 

De avond zal beginnen om 21:30 bij Duke of Tokyo in Utrecht. Er zijn twee zaaltjes geboekt, dus genoeg kans om lekker te zingen! En de Heimweek zou de Heimweek niet zijn als we niet zouden smijten met geld, dus deze avond kost je in plaats van €14,00 per persoon, slechts €4,70! 

 

Schrijf je snel in via de site, want er is beperkt plek! 

 

Tot dan!

Kusjes, het 36ste

Wanneer is het?
Vanaf: 23-03-2023 21:30
Tot: 23-03-2023 00:30
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€4,70

LiftCie Liftweekend

De LiftCie organiseert weer een liftweekend!

Lift jij het snelst van A naar B? Haal je de meeste punten op onderweg? Of ga je mee voor de ervaring en de goede verhalen achteraf? Wat je reden ook mag zijn, het kan allemaal op het liftweekend! Lift samen met je buddy naar een nog onbekende locatie. Heb jij de hints in de promo al gespot? Voor maximaal 72 euro (exclusief terugreis) ga je het hele weekend van 7-9 april mee! Ga je voor extra uitdaging? Dan kun je terugliften! Voor de brakke zondagkoppies boeken we een terugreis van max. 45 euro.

BELANGRIJK! Wij raden aan te liften in duo’s van jongen en meisje. Dit voor jullie eigen veiligheid en succes :). Voor de terugreis moeten wij wel al op tijd tickets kopen: dit kun je uiterlijk 17 maart aangeven (eerder bij zijn maakt het goedkoper, op is op).

Wanneer is het?
Vanaf: 07-04-2023 07:00
Tot: 09-04-2023 21:00
Toevoegen aan agenda
Wat kost het maximaal?
€117,00