🍷🏂 Wintersport 2024 - Reservelijst ⛷️🍷

Missen jullie het ook zo om boven op de berg te staan met je ski’s/snowboard? Of mis je ook de apres ski borrels? Of denk je misschien: wow dit lijkt me heel leuk om eens te doen, maar ik ben nog nooit geskied of gesnowboard? Schrijf je dan in voor deze geweldige wintersportreis.

We gaan naar het prachtige Alpe d'Huez in Frankrijk! Deze onvergetelijke 10-daagse reis zal slechts €665 euro kosten (excl. materiaalhuur en eventuele lessen).

En wat krijg je daar nou voor:

- Reis van 26 januari tot 4 februari 

- Skipas voor 6 dagen (uitbreiding van de skipas is mogelijk zodat ook op dag van aankomst en vertrek geshred kan worden, ja dat hoor je goed, 8 dagen knallen is mogelijk)

- 7 dagen overnachting in het pittoreske Alpe d'Huez

- En natuurlijk vervoer tussen Utrecht en Frankrijk met een luxe touringcar

 

Let op, met deze inschrijving ga je 2 betalingsplichten aan. Een deel (€639) zal overgemaakt moeten worden naar totally via een link die wij sturen (aanbetaling van €100 binnen 10 dagen te voldoen, restant kan betaalt worden tot 6 weken voor de reis). Het andere deel (Maximaal €26) zal afgeschreven worden door AEGEE-Utrecht voor activiteiten georganiseerd door de SnowCie op de reis zelf. Wanneer je niet aan de betaling aan Totally voldoet en AEGEE annuleringskosten moet betalen zullen deze geïncasseerd worden.

Let op 2, wanneer de activiteit niet vol raakt kan het zo zijn zij die zich als laatsten hebben ingeschreven eventueel de optie krijgen om mee te gaan voor een iets hogere prijs om de annuleringskosten van een leeg bed te compenseren. Hierover zullen zij z.s.m gecontacteerd worden.

Let op 3, vanuit AEGEE-Utrecht stellen wij het verplicht om een helm te dragen bij het skiën en/of snowboarden. Als je als deelnemer niet aan deze eis voldoet, word je uitgesloten van wintersportactiviteiten door AEGEE-Utrecht.

 

Voor vragen, mail ons via (snowcie@aegee-utrecht.nl)

=========================================

Dit is een reservelijst, bij het vrijkomen van een plek zal de eerste op de lijst gevraagd worden of ze de plek willen overnemen. Bij weigering of na 12 uur geen reactie, wordt de volgende op de reservelijst een plek aangeboden.

Wanneer was het?
Vanaf: 26-01-2024 12:00
Tot: 04-02-2024 17:00
Toevoegen aan agenda
Hoe duur was het?
€665,00

De inschrijfdeadline voor deze activiteit is verstreken, helaas kun je je niet langer inschrijven.