AEGEE tijdens de straatparade

Activiteiten­kalender

WAUW 2019: Welkom bij AEGEE-Utrecht Weken!

Wie zijn al die knappe ouderejaars? Kan ik ook in zo'n toffe commissie? Wat is een dispuut? Doe mee met de WAUW en leer AEGEE-Utrecht écht kennen! De WAUW introduceert AEGEE-Utrecht door middel van minstens 10 originele activiteiten, georganiseerd door disputen, commissies, clubs en het bestuur.

Denk aan een gezellige filmavond, een fantastisch pooltoernooi (onbeperkt fris, bier en wijn inclusief!), twee keer lekker eten, een beerpong toernooi, een spannende crazy 88 een, een fameuze European Night en nog veel meer! Schrijf je in met je AEGEE-familie om elkaar nóg beter te leren kennen! Heb je nog geen familie? Geen zorgen! Wij zorgen dat je een liefdevolle familie krijgt die je kan ontmoeten tijdens de WAUW. 


Voor maar € 21 ben je welkom op alle activiteiten. Ze zijn verspreid over vier weken, van 16 september t/m 11 oktober, zodat je het niet te druk krijgt in combinatie met je studie. Klinkt top, toch?! 

Wat kost het?

21

Wanneer is het?

16 september t/m 11 oktober

Waar is het?

Utrecht

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.

Inschrijving commissies

Er zijn een hele hoop commissies om uit te kiezen. Of het nu gaat om het organiseren van een lokale sportactiviteit, het ophalen van zoveel mogelijk geld voor een goed doel of het neerzetten van een tof Europees evenement: het kan allemaal!

 


Je kan je tot 30 september opgeven door je hier aan te melden. Daarna krijg je te horen of je geplaatst bent in de commissie en wie de andere commissieleden zijn. De uitleg van de commissies vind je hieronder. Als je zelf nog een ander leuk idee hebt, kun je ons dit ook laten weten en dan kijken we of we de commissie kunnen oprichten.

 


Veel leesplezier!


Accie
Een commissie die gewoon alles mag organiseren wat ze willen, als het maar tof is. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Gaan we meedoen aan de batavierenrace? Een benefietconcert organiseren voor een goed doel of juist heel iets anders? Het kan allemaal en de AcCie bepaalt.

BorrelCie/SfeerBeheer
Deze toppers zorgen voor jouw wekelijkse biertje op de borrel. Het is een doorlopende commissie waardoor het een hechte, gezellige en relatief grote groep is. Maar ze doen meer dan alleen tappen: de commissie organiseert ook themaborrels en het grootste feest van het jaar: kingsnight.
Let op: aanmelden voor de borrelcie gaat via hun eigen mail: borrelcie@aegee-utrecht.nl


DuurzaamheidsDenkTank
Een commissie die zich bezighoudt met het verduurzamen van de vereniging op allerlei fronten. Heb jij nog goede ideeën hoe je een vereniging beter voor het milieu kan maken? Kom dan eens meedenken!

FoodCie
De FoodCie is de lekkerste commissie van AEGEE-Utrecht! Elke maand wordt er voor een klein prijsje een heerlijk 3-gangen diner gekookt. Met gerechten uit alle windstreken is het altijd weer een verrassing wat de FoodCie op tafel gaat zetten.

GalaCie
Als vereniging hoor je jaarlijks een gala te hebben en natuurlijk hebben wij dat. De GalaCie doet ieder jaar zijn best om de mooiste locatie te vinden en er een goed feestje van te maken. Zo was vorig jaar het gala samen met AEGEE-Amsterdam!

Grenzeloos
Ook de naam van ons eigen magazine. Laat al je creativiteit los op ons verenigingsblad de Grenzeloos. Vertel jij de vetste verhalen, de geinigste grappen en de meest roerende roddels? Of ben jij hét designtalent dat we zoeken? Wordt dan ons nieuwste redactielid!

IntroCie 2020
Wil jij verantwoordelijk zijn voor een van de meest memorabele events van een AEGEE’er? Ga dan in de introcie en organiseer het introkamp van A tot Z. Alleen de locatie staat vast, verder is alles mogelijk.
Let op: dit is voor het introkamp van 2020, deze commissie zal pas later in het jaar starten.


LedenweekendCie
AEGEE-Utrecht is jarig in mei, en dat gaan we vieren door een weekend lang met alle leden vakantie te vieren. Het ledenweekend is een ontspanningsweekend samen met je vereniging-genoten. Niet te veel doel en even ontsnappen aan de stress van het studeren, zoals vorig jaar op Ameland.

Lentrocie
Halverwege het studiejaar krijgen wij altijd veel nieuwe leden erbij en die willen wij graag net zo goed verwelkomen als wij dat nu voor jullie doen. Daarom organiseert de LentroCie een introductie-week in de lente voor alle nieuwe leden die later in het jaar lid zijn geworden.

LiftCie
De Liftcie organiseert meerdere weekenden per jaar waarbij er naar een geheime buitenlandse bestemming gelift moet worden. Vaak gaat dit in samenwerking met de AEGEE-local van deze stad. In deze stad wordt er voor de deelnemers ook een leuk programma samengesteld waardoor er kennis gemaakt wordt met de stad, de mensen en natuurlijk het nachtleven! Goedkoop, milieuvriendelijk en leuk!

NYECie
Nieuwjaarsduik, oliebollen eten, vuurwerk afsteken of kijken, aftellen … Word jij hier helemaal enthousiast van en zou je deze ervaringen graag willen delen met allerlei andere AEGEE’ers vanuit heel Europa? Dan is de NYEcie wellicht precies de commissie die jij zoekt.

PromoCie
De Promocie zal dit jaar gaan zorgen voor spectaculaire filmpjes van grote activiteiten! Denk hierbij aan fantastische aftermovies van reisjes zodat leden terug kunnen zien wat ze allemaal hebben meegemaakt en zodat andere leden kunnen zien wat er allemaal is gebeurd. Maar denk ook aan compilaties van een combinatie aan activiteiten om aan potentiële nieuwe leden te laten zien wat AEGEE is en doet!
Daarnaast is er de mogelijkheid dat de Promocie gaat helpen met het promoten van bepaalde activiteiten die door andere commissies worden georganiseerd. Het kan zijn dat andere commissies ergens tegenaan lopen bij het maken van promo. Zo kan het zijn dat zij niet iemand hebben die een mooie poster kan maken bijvoorbeeld. De Promocie kan deze commissies dan ondersteunen bij het maken van promo.
Ook zal de Promocie verantwoordelijk zijn voor de promotie van AEGEE-Utrecht op open dagen van de HU en UU. Hierbij zal er een helperspool worden opgericht voor leden die graag meegaan naar open dagen etc.
Als laatste is er de mogelijkheid dat de Promocie originele merchandise gaan ontwerpen zoals AEGEE sokken(!!!) of andere leuke merch.
Dus ben jij creatief of wil je gewoon graag zoveel mogelijk leuke mensen informeren over AEGEE? Meld je dan aan voor de Promocie!

ReisCie
Bij AEGEE-Utrecht reizen we natuurlijk. Naast de LiftCie is er ook de ReisCie. Zij gaan twee grotere reizen organiseren, namelijk de SupReis (waarvan de bestemming voor de deelnemers onbekend is tot net voor vertrek) en een compleet eigen bedacht idee. Ben jij hardcore skyscanner en booking.com expert? Dan komen jouw vaardigheden hier zeker goed van pas!

SkiCie
Skivakantie? Ja! Apres-ski? Ja! Goedkoop? Jazeker! De SkiCie heeft vorig jaar de eerste AEGEE-Utrecht skivakantie georganiseerd en gaat het dit jaar nog een keer doen. Lijkt het je leuk om mee te helpen met de organisatie? Dan is dit zeker wat voor jou.

UITCie 2020
De UIT is het evenement om AEGEE-Utrecht in de spotlights te zetten en aan alle schattige eerstejaars duidelijk te maken hoe leuk we zijn. Heb jij creatieve ideeën om dit te doen? Van slushpuppies tot een rodeostier en een springkussen, niet is te gek om te zorgen dat AEGEE-Utrecht opvalt zodat iedereen ons kent en dat we volgend jaar weer toffe nieuwe leden hebben.
Let op: dit is voor de UITcie van 2020, deze commissie zal later in het jaar starten.

WAUWCie 2020
Om de nieuwe leden beter kennis te laten maken met AEGEE, disputen, ouderejaars en Europa, worden elk jaar de introductieweken georganiseerd. Denk jij dat je de vrolijke hectiek van drie weken lang activiteiten coördineren aan kan? Dan is dit echt de commissie voor jou!
Let op: dit is voor de WAUWcie van 2020, deze commissie zal later in het jaar starten.


WebCie
Onze digitale engeltjes! Zij onderhouden de AEGEE-Utrecht website en zorgen dat alle andere computer-gerelateerde zaken op orde zijn. Daarbij is er sinds een paar weken een nieuwe website! Deze kan nog wel een nieuwe look gebruiken, dus als je graag de nieuwe website van een mooi design voorziet zit je ook helemaal op je plek bij de WebCie! Kan je web-programmeren, lijkt het je leuk om het te leren of wil je de nieuwe website een andere mooie look geven? Dan is dit zeker wat voor jou!

Wanneer is het?

13 tm 30 september

WAUW: Poolen!

Deze toffe activiteit mag natuurlijk niet ontbreken in de WAUW. Sterker nog, hij is zó leuk dat hij ook open is voor niet-WAUWlopers. Omdat het poolen al jaren zo'n succes is, gaan we dit jaar niet 2 maar 3 uur poolen! 3 uur lang heb je alle tijd om mensen uit te dagen en te verslaan, maar natuurlijk kan je ook lekker socializen met andere leden. En een pluspuntje, onbeperkt drank(jes) zijn inbegrepen!
Maar haast je; er zijn maar enkele plekken beschikbaar! Sloof je uit tijdens het pooltoernooi en/of geniet van onbeperkte drankjes!

Wanneer is het?

23 september 19:00-22:00

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.

Wintersport met A-Utrecht+Delft

AEGEE-Delft en AEGEE-Utrecht organiseren dit academisch jaar samen een fantastische wintersport! Wil jij deze reis ook niet missen? Er is maar een bepaald aantal plekken dus schrijf je snel in! Naar beneden glijden in de Franse Alpen, chillen met een mooie groep AEGEEers en aan het einde van de dag los in de après-ski, wie wil dat nou niet?! 

De prijs van €449 is inclusief busreis, 6 daagse ski-pas, en verblijf in 'Les chalets de la porte des saisons'.
Bij te boeken diensten zijn:
7 dagen skipas (ipv 6)
8 dagen skipas (ipv 6)
Materiaalhuur ski's/snowboard
Ski- of snowboardlessen
Diverse evenementen

Wat kost het?

€449

Wanneer is het?

31/01/2020-09/02/2020

Waar is het?

St. Sorlin d'Arves Frankrijk

Wie ben je?