Word lid

We willen je graag welkom heten bij AEGEE-Utrecht. Lid worden kost maar 60 euro per jaar en is verder geheel vrijblijvend. Als je na 1 februari lid wordt betaal je het eerste jaar zelfs maar 30 euro.

Dit formulier is ook een doorlopende SEPA machtiging waarmee de contributie in de loop van het jaar zal worden afgeschreven. Voordat dat gebeurt sturen we nog een aankondiging zodat het je nooit kan verrassen.

Wie ben je?
Waar woon je?
Hoe kunnen we je bereiken?
Hoe betaal je?

Wat studeer je?
Ga je mee op introkamp?

Wil jij AEGEE-Utrecht beter leren kennen en heb jij het in je om een echte bakkywood ster te zijn? Van 13 tot 15 september ligt de rode loper klaar in Bakkeveen, waar jij samen met je mede-acteurs, ookwel je AEGEE-familie, gaat strijden voor de felbegeerde oscar! De regisseurs beloven je gezelligheid, eten, spelletjes, drank en de mogelijkheid om je eerste jaar bij AEGEE-Utrecht fantastisch te beginnen. De kosten voor dit weekend zullen maximaal €69,- bedragen. Tot dan! Hiermee teken je een SEPA machtiging waarmee de kosten van het introkamp na het introkamp zullen worden afgeschreven. Voordat dat gebeurt sturen we nog een aankondiging zodat je dit van te voren weet.

Door ondertekening van dit formulier machtig je hierbij AEGEE-Utrecht (Rabobank NL25 RABO 039.46.80.383) om de jaarlijkse verschuldigde contributie van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven, tot schriftelijke wederopzegging. Opzeggen van het lidmaatschap voor een volgend collegejaar moet vóór 1 augustus worden gedaan. Als je het niet eens bent met de afschrijving, heb je 8 weken de tijd om je giro- of bankkantoor opdracht te geven het bedrag terug te boeken.