ZM banner 2017

Pangea

Dispuut Pangea kent één enkel doel: Concordia, saamhorigheid!

Voor Pangea is niks te gek. We gaan als een stel halvezolen los op de borrel, gaan altijd voor escalatie en genieten ook weleens van een rustig filmavondje.

Oja, onze spirit animal is een Vlamingo!

ZM 2017

Pangea

Dispuut Pangea is het jongste en het enige dispuut binnen AEGEE-Utrecht dat niet homogeen is. Wij hebben namelijk geen voorkeur voor gender, maar voor persoonlijkheid. Pangea bestaat uit een gezellige groep met momenteel 15 leden die allen een sterke band hebben. Wat onze band creëert is de samenstelling van onze persoonlijkheden, vriendschappen en gedeelde waarden! Daarnaast kenmerken Pangeanen zich met een passie voor het excentrieke, het unieke en het onbegrensde. Of dit nu om een reislocatie gaat, wat voor activiteiten Pangea organiseert intern of voor AEGEE, wat er gegeten wordt voor een borrel of feestje, het zal altijd passen binnen deze termen.

Ondanks het korte bestaan van het Dispuut Pangea kent zij al een rijke geschiedenis en vele tradities. De jaarlijkse mysterieuze Kennismakingsreis, unieke liederen en een grote voorliefde voor het mooiste wezen in het universum de Vlamingo!

Zie je tijdens de borrel een groep als een stel halvezolen losgaan op de borrel dan is de kans groot dat dit Pangea is.

Zauvijek Moja

Leden van Pangea


Bestuur

Ronja     (voorzitter)

Philippe  (secretaris & penningmeester)

Veerle     (algemeen bestuurslid)


Leden Panlumni

Cas                       Joey

Dagmar                Pieter

Parcifal                Kees

Ruben                  Isuara

Nikki         

Rosanne

Max

Anne

Boris

Joris

Reinout

Very