Reizen

Wat is een internationale vereniging zonder reisjes? Commissies van AEGEE-Utrecht organiseren zowel weekendjes weg voor onze eigen leden, als langere vakanties in Utrecht voor AEGEE'ers uit andere steden.
Liften

LiftCie

De Liftcie organiseert 3 weekenden per jaar waarbij er naar een geheime buitenlandse bestemming gelift moet worden. In deze stad wordt er voor de deelnemers ook een leuk programma samengesteld waardoor er kennis gemaakt wordt met de stad, de mensen en natuurlijk het nachtleven!

SuCie

Summer University (afgekort SU) is een van de meest geslaagde projecten van AEGEE. In twee weken tijd leer je samen met andere AEGEE’ers uit heel Europa de cultuur van een ander land van dichtbij kennen, kun je op taalcursus gaan of sportief gaan raften en bergbeklimmen, er is van alles mogelijk! Ook in Utrecht organiseren we jaarlijks een SU voor AEGEE-ers uit heel Europa.

NYECie

Ieder jaar organiseert AEGEE-Utrecht ook een New Year’s Event, ook wel bekend als de Winter University. Dit is een internationaal event van een paar dagen rond nieuwjaar, waarbij AEGEE’ers uit andere landen erachter kunnen komen wat de nieuwjaarstradities van Nederland zijn. De NYECie is verantwoordelijk voor het opvangen van de AEGEE’ers en het organiseren van het programma van het event.

EuropaCie

De rol van de EuropaCie is leden enthousiast maken over AEGEE-Europa, en dat op allerlei manieren! Denk bijvoorbeeld aan spelletjes op introkamp, presentaties, maar ook leuke filmpjes op internet! Ze hebben zelfs een eigen emailadres voor al je vragen over Europa: eurexpert@aegee-utrecht.nl. Daarnaast gaat de EuropaCie komend jaar ook een meerdaagse reis organiseren naar een andere Europese AEGEE-local!