Gezelligheid

Disputen & clubs

Wil je nog meer uit AEGEE halen? Dan is een dispuut of club misschien iets voor jou! Een dispuut is een besloten vriendengroep bestaande uit meerdere jaarlagen; om je aan te sluiten moet je uitgenodigd worden. Disputen hebben een eigen bestuur en organiseren eigen activiteiten, maar soms ook activiteiten voor AEGEE-Utrecht! Clubs zijn wat losser, het zijn vriendengroepen of enthousiastelingen die binnen AEGEE gewoon iets leuks willen doen. Hieronder vindt je de disputen en clubs!

ZM header 2017

Pangea

Dispuut Pangea kent één enkel doel: Concordia, saamhorigheid!

Voor Pangea is niks te gek. We gaan als een stel halvezolen los op de borrel, gaan altijd voor escalatie en genieten ook weleens van een rustig filmavondje.

Oja, onze spirit animal is een Vlamingo! Meer lezen? 

Gusto Sangria

Gusto

Bij de meiden van damesdispuut Gusto is het altijd zomer en altijd feest. Wij zijn namelijk een vriendinnengroep met een warm Spaans tintje. Al onze meiden zijn ongelofelijk verschillend en deze diversiteit brengt ons elke keer weer avontuur, gekkigheid en plezier. Meer lezen?

A.U.R.U.M.

Herendispuut A.U.R.U.M. staat voor de gouden combinatie tussen cultiveren en consumeren. Het geloof dat er aan elke cuisine een cultureel verhaal ten grondslag ligt. Een verhaal dat ontdekt, verkend en verslonden moet worden. Meer lezen?

Hespera

Hespera

Hespera is appeltje (g)eitje! Ons doel is om actief bij te dragen aan AEGEE-Utrecht, door bijvoorbeeld een survival reis te organiseren naar Carcassonne of op de boot heel hard Wonderwall te zingen. We zijn een leuke en gezellige vriendengroep die samen grenzen verleggen in Europa én Utrecht. Meer lezen?

Clubs

Binnen AEGEE-Utrecht zijn verschillende clubs actief! Een club kan een jaarclub zijn, maar ook een groep mensen met dezelfde interesse. Wil jij een club oprichten? Stuur het bestuur dan een mailtje! Klik hier om de clubs te bekijken.