WAUW: Poolen!

Deze toffe activiteit mag natuurlijk niet ontbreken in de WAUW. Sterker nog, hij is zó leuk dat hij ook open is voor niet-WAUWlopers. Omdat het poolen al jaren zo'n succes is, gaan we dit jaar niet 2 maar 3 uur poolen! 3 uur lang heb je alle tijd om mensen uit te dagen en te verslaan, maar natuurlijk kan je ook lekker socializen met andere leden. En een pluspuntje, onbeperkt drank(jes) zijn inbegrepen!
Maar haast je; er zijn maar enkele plekken beschikbaar! Sloof je uit tijdens het pooltoernooi en/of geniet van onbeperkte drankjes!

Wat kost het?

18,50

Wanneer is het?

23 september 19:00-22:00

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.