WAUW 2019: Welkom bij AEGEE-Utrecht Weken!

Wie zijn al die knappe ouderejaars? Kan ik ook in zo'n toffe commissie? Wat is een dispuut? Doe mee met de WAUW en leer AEGEE-Utrecht écht kennen! De WAUW introduceert AEGEE-Utrecht door middel van minstens 10 originele activiteiten, georganiseerd door disputen, commissies, clubs en het bestuur.

Denk aan een gezellige filmavond, een fantastisch pooltoernooi (onbeperkt fris, bier en wijn inclusief!), twee keer lekker eten, een beerpong toernooi, een spannende crazy 88 een, een fameuze European Night en nog veel meer! Schrijf je in met je AEGEE-familie om elkaar nóg beter te leren kennen! Heb je nog geen familie? Geen zorgen! Wij zorgen dat je een liefdevolle familie krijgt die je kan ontmoeten tijdens de WAUW. 


Voor maar € 21 ben je welkom op alle activiteiten. Ze zijn verspreid over vier weken, van 16 september t/m 11 oktober, zodat je het niet te druk krijgt in combinatie met je studie. Klinkt top, toch?! 

Wat kost het?

21

Wanneer is het?

16 september t/m 11 oktober

Waar is het?

Utrecht

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.