Liftweekend 1: Brusselreis!

Het is 18 oktober 2019, iets over 3 uur ’s middags. Je opent je ogen en denkt ‘godallejezus, waar ben ik beland?”, en dan weet je het. Je bent in Barneveld, tussen de buurvrouwen van je tante Ria. Je was even weggedommeld voordat je zojuist wakker schrok van het gekakel van Ria zelf. Op de schilderijen aan de muur staan wat dingen die je vaag bekend voorkomen: gebouwen uit Brussel. Je bedenkt je: daar had je moeten zijn!
Wat gaan we doen dan? Nou, van 18 tot en met 20 oktober kan je mee met de Liftcie naar het prachtige Brussel. Kom allemaal gezellig mee!

Als je het liften toch een beetje spannend vindt, is er ook de mogelijkheid om tegen extra kosten naar Brussel te gaan met het openbaar vervoer. Let op: geef dit hieronder dan wel aan. 


Wat kost het?

max €52

Wanneer is het?

18 t/m 20 oktober

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.