Introkamp 2019 - Hollywood hits & blockbusters

Wil jij AEGEE-Utrecht beter leren kennen en heb jij het in je om een echte bakkywood ster te zijn? Van 13 tot 15 september ligt de rode loper klaar in Bakkeveen, waar jij samen met je mede-acteurs, ookwel je AEGEE-familie, gaat strijden voor de felbegeerde oscar!

De regisseurs beloven jou spellen, eten, een dosis gezelligheid, de kans om vrienden voor het leven te maken en AEGEE-Utrecht van binnen en buiten te leren kennen. De kosten voor dit weekend zullen maximaal €69,- bedragen. Tot dan!

Voor vragen over het introkamp kun je mailen naar: intro@aegee-utrecht.nl

Wat kost het?

69

Wanneer is het?

vrijdag 13 t/m zondag 15 september vanaf +/- 13:00

Waar is het?

Bakkeveen

Vul dit formulier in om je op te geven voor deze activiteit. Nadat je bevestigt ontvang je een e-­mail met daarin een link waarmee je je inschrijving definitief maakt. Dit formulier is een eenmalige SEPA machtiging.

Wie ben je?

Hoe betaal je?

Door op bevestigen te drukken machtig je AEGEE-­Utrecht (Rabobank 39.46.80.383) het bovengenoemde bedrag eenmalig van het opgegeven rekeningnummer af te schrijven. Als je het niet eens bent met de afschrijving heb je acht weken de tijd om je bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken. Incassant ID: NL85ZZZ404807870000.  Let op: nadat je je deelname bevestigd hebt, is afmelden niet meer mogelijk.